Kávéház

Itallap

Itallap

Voilá: Bemutatjuk a Gerlóczy új itallapját.
Egészségetekre!

A kávéházról

Egy szelet Párizs Budapesten

Romantikus búvóhely a belváros szívében, a budapestiek kedvelt találkozóhelye. Budapest legjobb kávéházának is megválasztották. Az év minden napján nyitva tart, reggel 7-től este 11-ig várja a pezsgő kávéházi hangulatra vágyókat.

ÉTLAP

Klasszikus bisztró konyha

Az étlap a tulajdonos gourmet kereskedő T. Nagy Tamás kiváló minőségű európai alapanyagaira épül. Klasszikus bisztró étlap, mely reflektál az európai trendekre és ízelítőt ad a tradicionális magyaros konyhai ízeiből is.

REGGELI

A város legjobb reggelije

Az első adag friss croissant nálunk reggel 7-kor sül, kávéház nyitásra. Kérhetjük vajjal, vagy lekvárral. Hozzá egy jó kávé. És jöhet a házi pástétom, bécsi roppanós virsli, frissen sült házi kenyér. A Gerlóczyban reggelizni világnézet.

DÉLUTÁN

Gerlóczy Teadélután

Opera szelet, citrom torta, pisztáciás tarte, csokoládé felfújt, Creme Brulée és egy csésze igazi Yemaya tea. A teadélután a kényeztetés ideje. Minden nap 4 és 6 között válaszd bármelyik finom desszertünket és egy csésze teát vagy Kimbo kávét 1490 Ft -ért.

VACSORA

„A legjobb választás egy romantikus vacsorához” –Frommer’s

Elegáns, közvetlen, romantikus. Egy hely, amely beszippant, és ahol ellazulhatunk, jó borok, finom ételek, jó emberek között. A konyha 22:45-ig tart nyitva. Válasszon a Chéf úr napi ajánlatából!

RENDEZVÉNY

TÖLTSD VELÜNK!

Évforduló, üzleti ebéd, vacsora a barátokkal, sajtótájékoztató...
Keresd Kasza Zoltánt a rendezveny@gerloczy.hu e-mail címen.