VACSORA

„A legjobb választás egy romantikus vacsorához” –Frommer’s

Esténként felgyúl a színes villanykörte-sor a teraszon, hárfa vagy zongora szól lágyan, ha megkérdezünk valakit, hogy mi jut eszébe a Gerlóczyról akkor szinte biztos, hogy azt fogja mondani, hogy „egy kis Párizs”.

A Gerlóczy az, amivé Önök teszik, például egy romantikus vacsora helyszíne!  Állítólag sok itteni első randevúból szövődtek életre szóló szerelmek, bár erre vonatkozólag azonban nincs pontos statisztikánk..

Üzleti vacsorák, baráti találkozók, családi ünnepek színtere is a Gerlóczy. 

Az állandó a la carte kínálat mellett a séfünk ajánlatából is választhatunk vacsorát, amely a szezon legfrissebb aktualitásaihoz igazodik.

Sommelier áll rendelkezésre, hogy a vacsorához és az ízlésükhöz leginkább illő bort válasszák. A borlapon szereplő borokon kívül  a sommelier havonta állít össze kézműves magyar borászatok boraiból egy különleges válogatást. Kérdezzenek bátran! sommelier@gerloczy.hu

Ha vacsora után úgy döntenek, hogy nincs kedvük hazamenni, aludjanak nálunk! A kávéház fölött 19 szép szoba, és másnap isteni reggel várja Önöket.  Kérjék, Baranyai Csaba, Maitre D' segítségét szobafoglalással kapcsolatban.

Reggel 7 órától este 11 óráig nyitva vagyunk.  Kedvet kaptak? Foglaljanak asztalt itt:

http://www.gerloczy.hu/hu/foglalas/asztalt.html